20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν κατεβαίνει στο ματς με τη Βενέτσια η Μπουργκ

Πέρα από τη Ζενίτ Αγίας Πετούπολης που δεν είναι σε θέση να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στην Euroleague, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η γαλλική Μπουργκ, η οποία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στη Βενέτσια στην 3η αγωνιστική του Eurocup και θα χάσει παιχνίδι στα χαρτιά. 

Nα σημειώσουμε ότι η Μπουργκ είχε βρεθεί πρόσφατα (4/10) αντιμέτωπη με τη Βιλερμπάν, στις τάξεις της οποίας έχουν βρεθεί επίσης 4 θετικά κρούσματα, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της ήταν κόντρα στη Χοβεντούτ Μπανταλόνα (7/10). 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της: 

«Τη Δευτέρα (12/10) τεστ κορvνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην Μπουργκ έφεραν στο φως αρκετά κρούματα COVID-19, τα οποία έχουν μπει σε καραντίνα ακολουθώντας τους υγειονομικούς κανόνες.  Eφόσον δεν μπορεί να συμπληρώθεί ο απαιτούμενος αριθμός των οκτώ παικτών δεν θα παίξει στον αγώνα του EuroCup απέναντι στην Βενετία την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα μηδενιστεί και θα χάσει με σκορ 20-0. Όσον αφορά το ματς με την Λιμόζ το Σάββατο (17/10) για το γαλλικό πρωτάθλημα, η απόφαση από την διοργανώτρια αρχή για το εάν θα γίνει το παιχνίδι, θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη (14/10)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ