20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν κάλεσε τον Πασκουάλ η Μπάρτσα! (pic)

'Εξαλλη έκανε την οικογένεια Ναβάρο η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είχε αποστείλει επιστολή πρόσκλησης στον Τσάβι Πασκουάλ στην εκδήλωσης για τον εμβληματικό ηγέτη των Καταλανών, αν και η πρώτη διόρθωσε το τρομερό λάθος.

Μια πολύ συγκινητική τελετή είχε λάβει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Παρασκευή (1/3), με την Μπαρτσελόνα να τιμά τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ημέρα αυτή κόντεψε να εξελιχθεί... ένα φιάσκο για τους Καταλανούς, οι οποίοι δεν είχαν καλέσει αρχικά ένα πρόσωπο, το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με την μπασκετική τους ιστορία.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει περάσει στο σύλλογο οκτώ χρόνια ως πρώτος προπονητής, κατακτώντας ουκ ολίγους τίτλους και, φυσικά, την τελευταία Ευρωλίγκα το 2010. Η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν τον είχε καλέσει, προκαλώντας έτσι την οργή της οικογένειας Ναβάρο. Η τελευταία, μόλις το έμαθε, απαίτησε την παρουσία του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», κάτι που έγινε, αλλά το γεγονός της γκάφας δεν αναιρείται για την ομάδα, σε μια κίνηση, που κάθε άλλο παρά κομψή μπορεί να χαρακτηριστεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ