18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Δεν θα πιέσει για ΝΒΑ ο Καμπάτσο»

Ο Αντρές Νοτσιόνι μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο μετακόμισης στο ΝΒΑ.

Ο «Τσάπου» έπαιξε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη για αρκετές σεζόν, όμως κατέκτησε με τη «Βασίλισσα» και την Ευρωλίγκα του 2015.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «AS»:

Για τον Φακούντο Καμπάσο και το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ: «Νομίζω ότι το φετινό καλοκαίρι, αρκετές ομάδες θα ενοχλήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Κοίτα όμως, δεν είναι εύκολη απόφαση να πάει κάποιος στο ΝΒΑ. Ο Φακούντο το έβλεπε πάντα ως μια μεγάλη πρόκληση, ήταν ενθουσιασμένος από μικρός. Δεν πρόκειται όμως να πιέσει ή να εκβιάσει καταστάσεις γι' αυτό. Εφόσον όμως φύγει, θα είναι τεράστια η απώλειά του».

Για τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν τελείωσα τα playoffs με την Μπασκόνια, με πήρε ο ατζέντης μου για να μεταφέρει ότι ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ θέλει να μιλήσουμε. Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για μένα τότε, από πολλές απόψεις. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ήταν μια καλή επιλογή, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήταν εύκολο για μένα να το κάνω. Εν τέλει, όλα πήγαν καλά».

Για τις συνεχόμενες ήττες τον Δεκέμβριο του 2014: «Ήταν μια περίεργη κατάσταση, δεν ήμασταν καλά. Έβαζα κι εγώ πολύ πίεση στον εαυτό μου, ένιωθα ότι δεν αντικαθιστούσα επάξια τον Νίκολα Μίροτιτς, που μόλις είχε φύγει. Σκεφτόμουν ότι ήμουν πολύ μεγάλος και άλλα πολλά. Ο Πάμπλο Λάσο πήρε όμως πολύ σωστές αποφάσεις εκείνη την περίοδο, μας βοήθησε να συσπειρωθούμε, μας μίλησε και βρήκε έναν τρόπο για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Περάσαμε δύσκολα εκείνη την περίοδο. Άρχισαν να εμφανίζονται αμφιβολίες, η ομάδα είχε ήδη χάσει δύο σερί τελικούς εξάλλου. Νομίζω ότι τότε, τον Δεκέμβριο, ο Πάμπλο Λάσο ήταν πολύ κοντά στο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για την αντιπαλότητα του παρελθόντος με τον Φελίπε Ρέγιες και τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Από μια άποψη, κι εγώ θα με... μισούσα λόγω του πώς έπαιζα σε κάθε αγώνα. Καταλαβαίνω γιατί ο Φελίπε και ο Ρούντι με μισούσαν, όταν ήμασταν αντίπαλοι. Παρ' όλα αυτά, είδαν ποιος είμαι ως άνθρωπος και πόσο ανταγωνιστικός είμαι μέσα στο γήπεδο. Θα σου έλεγα πως το ίδιο βλέπουν όλοι τώρα για τον Μάικλ Τζόρνταν, λόγω του "The Last Dance"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ