19.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Δεν θα δουν τελικούς Δύσης στην Τουρκία λόγω Καντέρ

Για πρώτη φορά στην ιστορία οι φίλοι του μπάσκετ και του ΝΒΑ στην Τουρκία δεν θα μπορέσουν να δουν τους τελικούς της Δύσης στην τηλεόρασή τους. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία ενός Τούρκου παίκτη σε αυτούς: Του Ενές Καντέρ.

Η κόντρα του άσου των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που στους τελικούς της Δύσης θα αντιμετωπίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον Ταγίπ Ερντογάν έφερε το "κόψιμο" των τελικών, όπως αναφέρει το Reuters. Τα πλέι οφ του ΝΒΑ μεταδίδονται, όλοι οι αγώνες, από το 1990 στην Τουρκία

Ο σχολιαστής των αγώνω του S Sport, Ομέρ Σαράτς παραδέχθηκε πως "δεν πρόκειται να μεταδώσουμε τη σειρά Ουόριορς-Μπλέιζερς, ενώ οι Μπλέιζερς προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ δεν θα μεταδοθούν ούτε οι τελικοί. Δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά η κατάσταση είναι αυτή".

Πάντως για.. παρηγοριά στους φίλους του ΝΒΑ στην Τουρκία το κανάλι θα μεταδώσει τους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Τορόντο Ράπτορς. Ενώ υπάρχει θεωρητικά η δυνατότητα, όποιος θέλει να παρακολουθήσει τους τελικούς της Δύσης να το κάνει μέσω ίντενετ και του ΝΒΑ pass.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ