31.8 C
Athens
Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Δεν «έσπασε» καμία έδρα στο Eurocup (vids)

Η Νταρουσάφακα έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά με την Μπουντούτσνοστ, ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν άνοιξε το σκορ κόντρα στην Γκραν Κανάρια και η Ρέτζιο Εμίλια επί της Ζενίτ.

Στην Κωνσταντινούπολη, οι πρωταθλητές Μαυροβουνίου κατάφεραν να ρίξουν στον ρυθμό τους την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 27-26, αλλά στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 46-35 και φάνηκε ότι καθάρισαν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν και πλησίασαν, με το ροζ φύλλο αγώνα να πηγαίνει στην πλευρά των Τούρκων με 57-54, σ' ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι.

Ο Σκότι Ουιλμπέκιν ήταν καθοριστικός με 16 πόντους, ενώ 17 πέτυχε ο Τζόνσον για τους νικητές. Από την πλευρά των ηττημένων ο άλλοτε παίκτες της ΑΕΚ Νίκολα Ιβάνοβιτς σημείωσε δώδεκα.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο Κράσνονταρ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Γκραν Κανάρια αλλά επικράτησε με 79-74. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και το προβάδισμα στις τρεις πρώτες περιόδους, αλλά λύγισαν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και τελικά ηττήθηκαν.

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν ηγήθηκε για τους γηπεδούχους με είκοσι πόντους ενώ 17 πρόσθεσε ο Μαρντί Κόλινς. Στον αντίποδα, από έντεκα πόντους πέτυχαν Ραμπασέδα και Ραντίσεβιτς.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Επί ιταλικού εδάφους η Ρέτζιο Εμίλια νίκησε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 75-61 κι έκανε το 1-0 τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλό πρόσωπο μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Άλεν Ρέινολντς με 19 πόντους ήταν ο καλύτερος των νικητών και του αγώνα.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στο Μόναχο, η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν, αλλά «λύγισε» με 83-75. Ο Ντέβιν Μπούκερ των γηπεδούχων κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 16 πόντους κι εννιά ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους προσπάθησε ο Κίνο Κολόμ με 22 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να σώσουν την Ούνικς από την ήττα.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλους τους αγώνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ