16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δεν επιστρέφουν Γκος και Χάτσερ!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το είχε προαναγγείλει. Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε οριακό σημείο και είναι θέμα χρόνου η διάλυσή του. Και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε.

Όπως έγινε γνωστό, οι Φιλ Γκος και Ουίλιαμ Χάτσερ δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν από τις ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν με άδεια μετά τον τελικό Κυπέλλου, κι έτσι δεν θα είναι παρόντες στην προπόνηση της Τρίτης. Και δεν πρόκειται να έρθουν, αν δεν πάρουν τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται, δεδομένου ότι αυτοί οι δύο είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας και στυλοβάτες της περιφέρειάς τους. Αλλά δεν είναι οι μόνοι που ενδεχομένως θα λείψουν, καθώς παραμένει άγνωστο το τι θα κάνουν και οι Τζαμάλ Τζόουνς και Μιλένκο Τέπιτς, που επίσης είναι απλήρωτοι και βρέθηκαν εκτός Ελλάδας τις τελευταίες μέρες.

Και καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί στους παίκτες κάποιο πλάνο πληρωμών από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ, το πρόβλημα διογκώνεται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο, αλλά και των αγώνων της φάσης των "16" του BCL με την ΑΕΚ, που αρχίζουν την άλλη εβδομάδα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ