13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν επιστρέφει στο Ισραήλ ο Δέδας

Ο Στέφανος Δέδας δεν θα κοουτσάρει τη Χολόν στους αγώνες του Ιουλίου, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι φεύγει από την ομάδα. Θα συνεχίσει να δουλεύει σε αυτήν την επόμενη σεζόν, αφού αυτό προβλέπει η επικαιροποιημένη συμφωνία του με την ομάδα.

Ήταν εξ αρχής γνωστό πως ο Έλληνας τεχνικός δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα να επιστρέψει το καλοκαίρι στο Ισραήλ. Αρχικά φαινόταν πως δεν ήθελε να ρισκάρει να εκτεθεί στον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια ανέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τις πτήσεις, που δυσκόλευαν πολύ την έγκαιρη μετάβασή του στο Χολόν και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της ομάδας.

Όμως, όπως αναφέρουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, στον Δέδα δεν άρεσε επίσης το γεγονός ότι η ομάδα είναι αναγκασμένη να παραταχθεί στους αγώνες του Ιουλίου με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, αφού πολλοί Αμερικανοί δεν ήρθαν και στη θέση τους αποκτήθηκαν άλλοι, που δεν ταιριάζουν με αυτά που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δεν θέλει να διακινδυνεύσει ένα άσχημο αποτέλεσμα με ομάδα που δεν θα έχει φτιάξει ο ίδιος.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχε με παράγοντες της Χολόν την Δευτέρα, οι οποίοι σύμφωνα με τα ισραηλινά δημοσιεύματα έδειξαν κατανόηση σε όσα τους είπε ο προπονητής, αποφασίστηκε ο Δέδας να μην ταξιδέψει καθόλου τώρα στο Ισραήλ, αλλά να επιστρέψει στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, προκειμένου να επιβλέψει το χτίσιμο της ομάδας για τη σεζόν 2020-21. Αντί του Δέδα, χρέη πρώτου προπονητή της Χολόν στους αγώνες του Ιουλίου θα τελέσει ο βοηθός του, Αμίρ Σαρφ.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε τη δυνατότητα στον πρόεδρο της Χολόν να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση για επενέναρξη της σεζόν στο Ισραήλ, η οποία, ως γνωστόν, ελήφθη με οριακή πλειοψηφία μεταξύ των ομάδων.

"Εμείς δεν συμφωνήσαμε και δεν είπαμε ποτέ ότι θέλουμε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Όλοι βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη. Αυτοί, δηλαδή, είναι βλάκες κι εμείς οι έξυπνοι;", δήλωσε ο Εϊτάν Λαντσιάνο στην ιστοσελίδα ΟΝΕ.

Σε ό,τι αφορά τον άλλον Έλληνα προπονητή που δουλεύει στο Ισραήλ, τον Γιάννη Καστρίτη, κάνει κανονικά το ταξίδι της επιστροφής και την Τετάρτη αναμένεται να φτάσει στο Τελ Αβίβ μέσω Γερμανίας (όπου θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης), ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Χάποελ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ