19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δεν… επιβιώνει ο Λεμπρόν στο Λος Άντζελες (vids+pics)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι αγαπητός από όλους στο Λος Άντζελες, μετά τη μεταγραφή του στους Λέικερς. Θύμα βανδαλισμών έπεσε και πάλι γκράφιτι που τον δείχνει να ποζάρει δίπλα σε θρύλους των «λιμνανθρώπων».

Ο «βασιλιάς» αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να συνεχίσει την καριέρα του στους Καλιφορνέζους, με τους φιλάθλους να ενθουσιάζονται για τη μεταγραφή του. Όχι όλοι, όμως. Το τοιχογράφημα που δημιούργησε στο Μέλροουζ ο Γκουστάβο Ζερμένο Τζούνιορ καταστράφηκε από αγνώστους, με το δημιουργό του πάντως να το επιδιορθώνει άμεσα. Απομένει πλέον να δούμε εάν η ζωγραφισμένη στον τοίχο φιγούρα του 33χρονου φόργουορντ θα αντέξει, αυτή τη φορά, στο χρόνο ή θα δεχθεί και νέα επίθεση, όπως έγινε στο Βένις.

«Εξεπλάγη. Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση των Λέικερς τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πραγματικά, απορώ για εκείνους που εκνευρίστηκαν από τη μεταγραφή του Λεμπρόν Τζέιμς, δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε στο ESPN ο Γκουστάβο Ζερμένο Τζούνιορ.

Δεν ήταν το πρώτο γκράφιτι του Λεμπρόν Τζέιμς που δέχθηκε βανδαλισμούς στην «πόλη των αγγέλων». Ο Τζόνας Νέβερ δημιούργησε κι εκείνος τοιχογράφημα στη συνοικία Βένις, το οποίο επίσης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και μάλιστα διπλή. Την πρώτη το επιδιόρθωσε, τη δεύτερη φορά όμως αποφάσισε να το σβήσει με άσπρη μπογιά, εξηγώντας απογοητευμένος: «Νόμιζα πως είχα μάθει, εδώ και καιρό, να μην αγγίζω ποτέ στα δημιουργήματά μου θέματα θρησκείας ή πολιτικής. Πλέον, υποθέτω πως δεν πρέπει ποτέ να ασχολούμαι με θέματα που άπτονται της θρησκείας, της πολιτικής και οποιουδήποτε έρχεται απέναντι στον Κόμπι Μπράιαντ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ