14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν εμφανίστηκαν και έχασαν ΤΤΤ Ρίγα και Σοπρόν

Ο αθλητικός δικαστής της FIBA αποφάσισε, βάσει τον κανονισμών της Διεθνούς Ομοσπονδίας, πως Βενέτσια και Φαμίλα Σκίο παίρνουν τη νίκη με 20-0 στους αγώνες τους με ΤΤΤ Ρίγα και Σορπόν για την Ευρωλίγκα Γυναικών. Λετονοί και Ούγγροι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στη Σλοβενία, όπου είχαν μεταφερθεί τα παιχνίδια, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στη Βόρεια Ιταλία.

Η FIBA ανέλαβε τα έξοδα της διεξαγωγής των δύο αγώνων στη Λουμπλιάνα σε συνεργασία με την ομοσπονδία της Σλοβενίας, με μέτρα να λαμβάνονται και τους αγώνες να διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος. Σοπρόν και Ρίγα όμως αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι:

Εκατερίνενμπουργκ (Ρωσία)-BLMA (Γαλλία)

Βιλερμπάν (Γαλλία)-Ναντέζντα (Ρωσία)

USK Πράγας (Τσεχία)-Φαμίλα Σκίο (Ιταλία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Μπουρζ (Γαλλία)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11, 18 και –αν χρειαστεί- στις 25 Μαρτίου. Ο αγώνας της Φαμίλα Σκίο με την USK Πράγας ενδέχεται να αλλάξει ημερομηνία, καθώς αθλήτριες και των δύο ομάδων αγωνίζονται στο Προολυμπιακό Τουρνουά 3Χ3.

Οι Βενέτσια, Κάστορς Μπρέιν, Ντινάμο Κουρσκ και Γιρόνα θα συνεχίσουν στο EuroCup Γυναικών, εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι Περφουμερίας Αβενίδα (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Λαντ (Γαλλία) και Καρόλο (Γαλλία).

Η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει αύριο (28/2) στις 12.00. Οι αγώνες των προημιτελικών της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 12 και 19 Μαρτίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ