16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν είναι τυχαία στους 32 το Μαυροβούνιο (vid)

Απέναντι στο Μαυροβούνιο θα κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα. Πάρτε μια... γεύση, μέσω σχετικού βίντεο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο στην πόλη Ναντσίνγκ με τους παίκτες του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, στον πρώτο αγώνα του για το ΣΤ’ Όμιλο, και δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσει για να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα τελικά της διοργάνωσης. Οι Μαυροβούνιοι με απολογισμό 8-4 στα προκριματικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ασιατικά παρκέ ως τρίτοι στον όμιλό τους, πίσω από την Ισπανία και την Τουρκία, αφήνοντας εκτός τη Λετονία, την Ουκρανία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία.

Κανείς παίκτης τους δεν έπαιξε και στα δώδεκα ματς των προκριματικών, με το Σουάντ Σέχοβιτς να αγωνίζεται σε έντεκα. Ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς ήταν πρώτος σε αξιολόγηση, πόντους και ριμπάουντ και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς πρώτος στις ασίστ και δεύτερος σκόρερ τους. Δείτε, μέσω του βίντεο που ακολουθεί, τις κορυφαίες φάσεις του Μαυροβούνιου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=1P6O0r4Cbeo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ