16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δεν βλέπει… κανείς τους τελικούς του ΝΒΑ

Το ζευγάρι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μαϊάμι Χιτ δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού στις ΗΠΑ κι αυτό φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης, στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς των τελικών.

Οι «λιμνάνθρωποι» είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να θέλει να φτάσει στο τέταρτο δαχτυλίδι της καριέρας του, έχοντας «χτίσει» ξανά μία Superteam...

Αυτό φαίνεται ότι δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους Αμερικανούς που με βάση τα ποσοστά της τηλεθέασης, μοιάζουν να έχουν γυρίσει την πλάτη στα παιχνίδια που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.

Ακόμα και στην τεράστια νίκη του Μαϊάμι, με τον Τζίμι Μπάτλερ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, οι φίλοι των σπορ στις ΗΠΑ προτίμησαν να δουν έναν αγώνα κανονικής περιόδου αμερικάνικου ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Σαν Φραντσίσκο 49ερς και τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον πρώτο τελικό παρακολούθησαν 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι. Στη συνέχεια το νούμερο έπεσε στα 4,5 εκατομμύρια στον δεύτερο τελικό και κατέρρευσε στα 4,4 στον τρίτο.

Όπως είναι λογικό, αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ