17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Δεν αρχίζουμε το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις εξέδρες”!

Προς οριστική διακοπή οδεύει πλέον το ισραηλινό πρωτάθλημα, καθώς στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της λίγκας η πρόταση του προέδρου, Σάμουελ Φράνκελ, να διοργανωθεί ένα summer league με τη συμμετοχή μόνο γηγενών παικτών διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Και τούτο διότι δεν φάνηκε να υπάρχει διάθεση ούτε από τους χορηγούς αλλά ούτε και από το κράτος να χρηματοδοτήσουν ένα τέτοιο τουρνουά.

Κατόπιν τούτου, οι ομάδες φαίνονται πλέον διατεθειμένες να διακόψουν οριστικά το φετινό πρωτάθλημα αποδεχόμενες ότι σε αυτή την περίπτωση θα υποστούν συνολική ζημιά που μπορεί να ανέλθει στα 400.000 Ευρώ.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι οι ομάδες στο Ισραήλ δεν δείχνουν διάθεση να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν αν δεν υπάρχουν θεατές στις εξέδρες των γηπέδων! "Δεν θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, αν δεν λάβουμε την άδεια να έχουμε κόσμο στις εξέδρες. Εκτός κι αν το κράτος μάς αποζημιώσει", ήταν το μήνυμα που έστειλαν δια στόματος του προέδρου Σάμουελ Φράνκελ στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ακολουθώντας επί της ουσίας τη γραμμή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θα καταστραφεί αν δεν πουλήσει εισιτήρια την επόμενη σεζόν. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ