24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν αρκούσε ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιζε μόνος του απέναντι στους εκπληκτικούς Ράπτορς με αποτέλεσε να ηττηθεί για τρίτη φορά. Ισοφάρισαν οι Χοκς, έβγαλαν τις... σκούπες οι Γουόριορς. 

Ένας κούκος δεν φέρνει - σίγουρα - την άνοιξη, πόσο μάλλον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ήταν… εξαιρετικός καθώς στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τους Ράπτορς είχε 30 πόντους, εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ κα ισάριθμες τάπες και κλεψίματα. Ήταν όμως, μόνος! Ενδεικτικό είναι πως ο δεύτερος σκόρερ των Μπακς, είχε 11 λιγότερους (ο Μάλκομ Μπρόγκντον με 19π.). Οι Ράπτορς είχαν περισσότερες λύσεις και με τον Νόρμαν Πάουλ να σημειώνει προσωπικό ρεκόρ στα playoffs με τους 25 πόντους, τον Σερτζ Ιμπάκα να σκοράρει 19 και τέσσερις ακόμα συμπαίκτες τους να είναι διψήφιοι, έφτασαν με άνεση στο 118-93 και στο 3-2. 

Οι Χοκς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους κερδίζοντας για δεύτερη φορά τους Γουίζαρντς με 111-101 και ισοφάρισαν την σειρά στο 2-2, πριν αυτή επιστρέψει στην Ουάσινγκτον. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στην postseason καθώς από το ημίχρονο είχε φτάσει στο double-double για να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Πολ Μίλσαπ για τα “Γεράκια” που είχαν τέσσερις ακόμα παίκτες με περισσότερους από δέκα πόντους, ενώ μοίρασαν 24 ασίστ και “κατέβασαν” 49 ριμπάουντ. Από τους Γουίζαρντς, Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζον Γουόλ είχαν από 32 και 22 πόντους, αντίστοιχα. 

Οι Γουόριορς έβγαλαν τις... σκούπες και "καθάρισαν" την σειρά με τους Μπλέιζερς. Στο τέταρτο παιχνίδι και πρώτο με τον Μάικ Μπράουν στον πάγκο τους (πήρε την θέση του Στιβ Κερ καθώς ο προπονητής τους ταλαιπωρείται από προβλήματα στην μέση) επικράτησαν με 128-103 με τον Στεφ Κάρι να έχει 37 πόντους με 7/11 τρίποντα, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ, στην επιστροφή του στο παρκέ είχε δέκα πόντους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ