23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν αποφασίζουν στην Κω, unfair για Φίλιππο και Πολύγυρο

Πριν από δυο χρόνια στην Κω είχαν βρεθεί στη θέση αναμονής, και εν τέλει αν και κατέληξαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, πήραν την άνοδο για την Α2 μέσω αναδιάρθρωσης.

Πλέον, και με τις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων να ξεκινούν σε 8 ημέρες (Τετάρτη 18/9 κάνει τζάμπολ το κύπελλο Ελλάδας), στον Ιπποκράτη καλούνται να αποφασίσουν, αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Α2, πράγμα που δικαιούνται σε απόλυτο βαθμό ή θα κάνουν χώρο ώστε να μπορέσει να προχωρήσει ακόμη μια ανακατάταξη και να βρεθεί ο Φίλιππος Βέροιας στην Α2 Ανδρών και ο Πολύγυρος στην Β' Εθνική, με τις δυο ομάδες να τονίζουν με κάθε τρόπο ότι είναι έτοιμος.

Στον Ιπποκράτη προπονητής δεν υπάρχει, καθώς δεν προχώρησε το εγχείρημα με τον Γιώργο Πετσάλη, ενώ για αθλητές δεν τίθεται θέμα. Έτσι, η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα, και να δει αν θα αγωνιστεί με το εφηβικό ή θα αποσυρθεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Φυσικά και με αυτή τη λογική θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει τα έξοδα των ταξιδίων, που μόνο αμελητέα δεν είναι.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε η ομάδα της Κω να αποφασίσει, ώστε να μπορέσουν και οι ομάδες που ακολουθούν να κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ