23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής ο Σίλβερ

H πανδημία του κορωνοϊού καλπάζει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, με περισσότερα από 60.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο και πάνω από 3 εκατομμύρια περιπτώσεις συνολικά. Ακόμα και μέσα στους κόλπους του ΝΒΑ, προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση νέα θετικά τεστ.

Όπως είναι φυσικό, αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στη λίγκα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο, να καταστήσει ασφαλή τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Πάρ'αυτά, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και εντός της «φούσκας» του Ορλάντο, δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα να διακοπεί εκ νέου και μάλιστα οριστικά αυτή τη φορά. 

Ενδεικτικά όσα ανέφερε σχετικά με αυτό, ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ: «Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε επιπλέον θετικές περιπτώσεις όταν οι ομάδες φτάσουν στο Ορλάντο. Το πιο ανησυχητικό θα είναι όταν οι παίκτες μπουν στο χώρο τους και περάσουν την περίοδο της καραντίνας, αν τότε οι ίδιοι βρεθούν θετικοί ή αν έχουν νέα κρούσματα, τότε θα έχουμε ένα πρόβλημα μπροστά μας. Ένας σημαντικός αριθμός κρουσμάτων μέσα στην «φούσκα» μπορεί να μας οδηγήσει σε μία νέα και οριστικά διακοπή της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ