22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεν αξίζουν δάκρυα, μόνο συγχαρητήρια (pics)

Με σκυμμένο το κεφάλι και δάκρυα στα μάτια αποχώρησαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων από το κλειστό της Νέας Ιωνίας, μετά την ήττα τους στο «μικρό» τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 από τη Σλοβενία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, αυτό όμως δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την επιτυχημένη πορεία του στα μαγνησιακά παρκέ. Οι νεαροί διεθνείς έδειξαν πως το μέλλον τούς ανήκει. Το «αύριο» του ελληνικού μπάσκετ μάς γέμισε με ελπίδα, κι ας μην ήρθε το μετάλλιο, με τα συγχαρητήρια που δέχθηκε η «γαλανόλευκη» να αποτελούν το ελάχιστο «ευχαριστώ» για την παρουσία της στο Βόλο.

Τα συγχαρητήρια του ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής Εφήβων για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που φιλοξενήθηκε με οργανωτική επιτυχία στον Βόλο».

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΚ: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την εθνική μας ομάδα των εφήβων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Eurobasket του Βόλου. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τα πιτσιρίκια έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, ενώ η Ελλάδα παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν».

 

 «Ψηλά τα κεφάλια, το κέρδος είναι στο πόσες φορές θα σηκωθείς και όχι στο πόσες θα πέσεις. Έχουμε ψυχή οι Έλληνες». Εμψύχωσα τους εφήβους μας, τους έδωσα συγχαρητήρια για την προσπάθεια κι ας έχασαν το χάλκινο μετάλλιο», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

  

Οι φωτογραφίες είναι από τη FIBA, την ΕΟΚ και το πρακτορείο Eurokinissi.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ