21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Δεν ανανέωσε ο Τζορτζ

Ελεύθερος αποφάσισε να μείνει ο Πολ Τζορτζ, ώστε να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους το μέλλον του είτε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είτε σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

Ο 28άχρονος φόργουορντ δεν πρόκειται να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τις «βροντές», όπως είχε δικαίωμα να κάνει, ώστε να συνεχίσει στις τάξεις τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο, προσθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του το εγγυημένο ποσό των 20.703.384 δολαρίων. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν ήδη εκφράσει οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Χιούστον Ρόκετς και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ όμως είναι οι μοναδικοί -βάσει κανονισμού- που μπορούν να του προσφέρουν νέο πενταετές συμβόλαιο αντί 176 εκατ. δολαρίων.

Ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, εάν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα με καλύτερους οικονομικούς όρους ή να μεταγραφεί. Όπως αποκάλυψε το ESPN, απλώς ενημέρωσε τους διοικούντες τις «βροντές» πως δεν θα ενεργοποιήσει το σχετικό όρο στην υπάρχουσα συμφωνία -η σχετική διορία λήγει στις 29 Ιουλίου- κι έτσι θα μείνει ελεύθερος, από την 1η Ιουλίου. Το μόνο δεδομένο είναι πως πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, σε όποια ομάδα κι αν καταλήξει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ