17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν αλλάζει νούμερο φανέλας ο ΛεΜπρόν

Νομίζετε ότι είναι απλό πράγμα στις ΗΠΑ να είσαι σούπερ σταρ του ΝΒΑ και να θες να αλλάξεις αριθμό στη φανέλα σου; Δεν είναι. Γι' αυτό ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα δώσει τελικά τη φανέλα με το 23 των Λέικερς, που φορούσε και πέρυσι, στον Ντέιβις για να πάρει αυτός το νούμερο 6.

Ο ΛεΜπρόν είχε όλη την καλή διάθεση να ευχαριστήσει τον καινούριο συμπαίκτη του, που όλη του τη ζωή φορά το 23, όμως αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει. Ο λόγος; Το απαγορεύει η αθλητική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται το ΝΒΑ για την παροχή των ειδών ένδυσης!

Ο ΛεΜπρόν, όπως και κάθε άλλος παίκτης, είχε δυνατότητα να ζητήσει αλλαγή του αριθμού της φανέλας μέχρι τις 15 Μαρτίου. Το έκανε πολύ αργότερα, αμέσως μετά τη συμφωνία των Λέικερς με τον Ντέιβις. Ζήτησε τότε από τη ΝΙΚΕ, με την ανοχή του ΝΒΑ, να προχωρήσει στην αλλαγή, όμως η εταιρεία αρνήθηκε.

Γιατί; Διότι είχε ήδη προχωρήσει σε μαζική παραγωγή των εμφανίσεων των Λέικερς με τον αριθμό 23 και το όνομα του Τζέιμς, που θα διατεθούν προς πώληση σύντομα, και αν τις απέσυρε, θα υφίστατο ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, όπως υπολόγισαν οι υπεύθυνοι της ΝΙΚΕ. 

Επομένως ο ΛεΜπρόν θα φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα με το 23 και ο Ντέιβις αναγκαστικά θα αναζητήσει άλλον αριθμό. Μάλλον το 3, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ