20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν έχει αντίπαλο η σεληνιασμένη Εφες (vid)

Πρώτη και καλύτερη συνεχίζει την κούρσα της Ευρωλίγκας η Εφες, που δεν... είδε καν την Βιλερμπάν στην Πόλη, νίκησε σε χαλαρούς ρυθμούς με 101-74, έφτασε στο 17-3 και ξέφυγε δύο νίκες από την Ρεάλ που έχασε δυο ματς στην σειρά. Οι Τούρκοι συνεχίζουν να γοητεύουν με το μπάσκετ που παίζουν, δημιουργούν απορία για το ποιος και πώς μπορεί να τους σταματήσει και απολαμβάνουν σε διάρκεια την παρουσία στην ομάδα τους του εκπληκτικού Σέιν Λάρκιν. Η Βιλερμπάν έμεινε στο 8-12, πάντα κοντά στις θέσεις πρόκρισης, αλλά όχι μέσα σε αυτές. 

Μόνο το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, 60-45 για την Εφες, είναι αρκετό για να καταλάβει ο καθένας τι έγινε. Οι Τούρκοι μπήκαν αγριεμένοι, ήταν στο δεκάλεπτο στο 35-22 και φυσικά ο κύριος δράστης όσων συνέβησαν ήταν ο Σέιν Λάρκιν ο οποίος σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε 19 πόντους με 4/6 τρίποντα. Συνολικά δε η Εφες, έκλεισε το ημίχρονο με 10/16!

Η Εφές μετά από μια εκρηκτική εκκίνηση στο τρίτο δεκάλεπτο που την έφερε στο +23, 70-47, έδειξε  να χαλαρώνει λίγο, αλλά έστω κι έτσι ανέβασε λίγο την διαφορά στο 81-63 και έφτασε με άνεση στην μία ακόμα νίκη - απόδειξη των φετινών της δυνατοτήτων.

ΣΟΟΥΜΑΝ: Εχουν χάσει την έννοια τα κοπλιμέντα για τον μοναδικό σόουμαν Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός έχει βαλθεί να γράψει μια ξεχωριστή ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σήμερα έκανε το κομμάτι του στο πρώτο ημίχρονο, ξεκουράστηκε λίγο στο δεύτερο, αλλά οι 29 πόντοι με 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ γέμισαν άλλη μια βραδιά του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 16/30 τρίποντα ήταν ο πιο εντυπωσιακός "δείκτης" από τους πολλούς τέτοιους που είχε και σήμερα η Εφες.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ