25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν «έπεσε» κανένα κάστρο… (vids)

Η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας άνοιξε με πέντε παιχνίδια και σε όλα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι των χιλίων προβλημάτων και να νικήσει με 88-80, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο μπροστά στο κοινό του για φέτος. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, η Αναντολού Εφές με τρομερή αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο υποχρέωσε τη Φενέρμπαχτσε στην πρώτη της ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα με 89-83. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, στο Μόναχο, η Μπάγερν απέδειξε σε όλους ότι στην έδρα της μπορεί να κάνει ζημιές. Μετά τον Παναθηναϊκό νίκησε και την Μπασκόνια με 77-71. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο, με την Αρμάνι να λυγίζει τη Χίμκι με 81-80, χάρη σε τρεις βολές του Μάικ Τζέιμς, στα 3'' πριν το φινάλε. Χωρίς νίκη ακόμα το συγκρότημα του Μπαρτζώκα. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στον αγώνα με τη μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε καν προπόνηση κόντρα στην Μπουντούτσνοστ την οποία διέλυσε... σβηστά με 89-55. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε τις φάσεις των αγώνων παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ