21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δεν έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών (pic)

Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας και Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Γυναικών, που προέκυψαν από τη σημερινή (03/02) κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ. 

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να είναι τα φαβορί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ντέρμπι "αιωνίων" στον τελικό. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι εκπρόσωποι των ομάδων δήλωσαν:

Άρης Δημητρίου (Ελευθερία Μοσχάτου, Πρόεδρος): «Έχουμε μια δύσκολη κλήρωση, ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε εκπροσωπώντας την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου και τον θεσμό του κυπέλλου».

Σάββας Βαλαβάνης (Εσπερίδες, Πρόεδρος): «Εύχομαι και στις τέσσερις ομάδες καλή επιτυχία. Οι Εσπερίδες πάντα έχουν μια παράδοση στο κύπελλο. Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Εύη Δημητράτου (Ολυμπιακός,Team Manager): «Αντίπαλός μας είναι η ομάδα των Εσπερίδων. Για μας ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας ξεχωριστός θεσμός και πάντα θέλουμε να έχουμε απόλυτη σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να προκριθουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να γίνουν καλοί».

Μάκης Κουτσονικόλας (Παναθηναϊκός, Team Manager): «Θα ήθελα να ευχηθώ και στις τέσσερις ομάδες καλή επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια χρονιά είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η Ελευθερία Μοσχάτου με την οποία κληρωθήκαμε διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από την αρχή της χρονιάς στόχος της ομάδας μας ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά και πλέον στον τελικό και σε έναν τελικό όλα μπορεί να γίνουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ