21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν άφησε απάτητη κορυφή ο Λυκογιάννης

Το σερί των τριών ηττών τελείωσε για τον Κολοσσό με τη νίκη επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου και με τη χθεσινή νίκη, ο Άρης Λυκογιάννης κατέκτησε την τελευταία προπονητική κορυφή που δεν είχε «πατήσει» ως τώρα στη διαδρομή του στην ομάδα της Ρόδου.

 

Η χθεσινή νίκη ήταν η 39η που σημειώνει στον πάγκο του Κολοσσού για την κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League και με αυτήν ξεπέρασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που είχε 38.

 

Νωρίτερα στην εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος ο Λυκογιάννης…

 

*Έγινε 1ος σε αγώνες στην ιστορία του Κολοσσού. Μετράει πλέον 89 παιχνίδια με δεύτερο τον Σφαιρόπουλο που είχε 84.

 

*Έγινε 1ος σε νίκες στην ιστορία του Κολοσσού. Η χθεσινή ήταν η 41η στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου και 2ος είναι ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού με 38.

 

*Είναι ακόμη 1ος σε αγώνες πλέι οφ με τον Κολοσσό, τον οποίο έχει κοουτσάρει σε οχτώ παιχνίδια της post season. Ο «Σφαιρό» είχε έξι.

 

O Λυκογιάννης έχει συμπληρώσει πλέον μια 3ετία στο «τιμόνι» των Ρόδιων αφού είχε διαδεχτεί τον Μιχάλη Κουταλιανό μετά την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2014-15. Είναι ο 9ος προπονητής στη 12ετή ιστορία του Κολοσσού στην κατηγορία, με την ομάδα της Ρόδου να εμπιστεύεται αποκλειστικά Έλληνες για τον πάγκο του.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ