29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεμένος» με Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήγε για να μείνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η «ομάδα του λαού».

Ο 51χρονος τεχνικός πήρε τη θέση του Νέβεν Σπάχια στην άκρη του πάγκου των Ισραηλινών στα μέσα Νοεμβρίου, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, αφού δεν αναφέρονταν λεπτομέρειες στην αρχική ανακοίνωση. Οι διοικούντες τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω και με καθυστέρηση, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση αναφορικά με τους όρους της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας προπονητής έχει επιτυχημένη παρουσία μέχρι στιγμής, με αποκορύφωμα τις τέσσερις διαδοχικές νίκες της ομάδας στην Ευρωλίγκα, κάτι που είχε να επιτευχθεί από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έπρεπε να είχε «κλείσει» το Γιάννη Σφαιρόπουλο για μεγαλύτερο διάστημα από τη φετινή σεζόν, με τους Ισραηλινούς να παίρνουν επίσημα θέση, διευκρινίζοντας πως ακριβώς αυτό έκαναν πριν από δύο μήνες.

Εξάλλου, όπως γνωστοποίησαν την Παρασκευή (25/01), το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι «κλειστό» έως το 2020. «Επειδή υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που είναι λανθασμένα, η Μακάμπι επιθυμείς να ξεκαθαρίσει ότι ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι την επόμενη σεζόν, δηλαδή τη σεζόν 2019/20. Πρόκειται για εγγυημένο συμβόλαιο, χωρίς οψιόν ανανέωσης όπως αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι Ισραηλινοί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ