24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεληγιάννης σε Παπαδόπουλο : «Η θέση του αρχηγού θα σε περιμένει ξανά»

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αποφάσισε να απέχει από την ενεργό δράση την τρέχουσα σεζόν, μένοντας ωστόσο κοντά στον ΑΣ Καρδίτσας.

Μαζί με τον Χρήστο Δεληγιάννη ήταν αυτοί που έδωσαν σάρκα και οστά στο όραμα τους, ώστε να φτάσουν την Καρδίτσα ψηλά, με τον διοικητικό παράγοντας να στέλνει το μήνυμα του, αναφέροντας ότι η θέση του αρχηγού θα τον περιμένει.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα : «Γεννημένοι την ίδια μέρα στην πόλη που αγαπήσαμε,πορευτήκαμε και γαλουχηθήκαμε ως άνθρωποι στο χώρο του μπασκετ με παράλληλες πορείες!Τα τελευταία χρονια ενώσαμε τις δυνάμεις μας από διαφορετικά πόστα και υλοποιήσαμε το όνειρο που είχαμε από παιδιά να πάμε την Καρδίτσα ψηλά! Vaggelis Papadopoulos η προσφορά σου στην ομάδα της πόλης μας και στο μπασκετ του νομου μας είναι ανυπέρβλητη και χαίρομαι που συνεχίζεις να είσαι μέρος του οράματος μας έστω και για μια χρονια προσφέροντας διαφορετικά!Το όραμα και το πλάνο συνεχίζεται και εύχομαι να καταφέρουμε να φτάσουμε μαζί στην κορυφή !!!κανε το διάλειμμα σου αδερφέ και η θέση του αρχηγού θ σε περιμένει ξανά...». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ