18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δελέγκος : «Στο δεύτερο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε» (vid)

Ο Κόροιβος έδειξε δυο πρόσωπα στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, με την γενική εικόνα να προκαλεί προβληματισμό για τη συνέχεια της ομάδας της Αμαλιάδας.

Το συγκρότημα της Ηλείας ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγήθηκε με 18-8, αλλά από εκεί και πέρα εξαφανίστηκε από το γήπεδο, και ηττήθηκε και με +25 (79-54) από τον Φίλιππο στη Βέροια.

Ο Κώστας Δελέγκος ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην απώλεια του Δημήτρη Γκίμα ενώ για το αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι η ομάδα του σταμάτησε να παίζει στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά είπε : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για την νίκη της. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Πριν μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να πω συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας για τον χαμό του Δημήτρη Γκίμα έστω και ετεροχρονισμένα. Μια μεγάλη απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια του Φιλίππου αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ καις σας αξίζουν συγχαρητήρια που συνεχίζετε να είστε εδώ και το έργο που έχει αφήσει ο coach, το συνεχίζετε. Μπορεί να μην είναι η φυσική του παρουσία εδώ αλλά είναι κάπου ψηλά και να ξέρετε ότι είναι πολύ περήφανος για σας και για την προσπάθεια που κάνετε. Στο αγωνιστικό κομμάτι νομίζω ότι το παιχνίδι πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι κυρίως λόγω του ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ακολουθήσαμε για ένα δεκάλεπτο το πλάνο που είχαμε και ήμασταν μπροστά στο σκορ. Με σχετική άνεση σύμφωνα με το κομμάτι του παιχνιδιού που αναλογεί σε ένα δεκάλεπτο να είσαι μπροστά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε. Νομίζαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα μία ομάδα που είναι πολύ έμπειρη έχει μεγάλη ομοιογένεια. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ