23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελέγκος : «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε η αποστολή του Απόλλωνα, έχοντας να αντιμετωπίσει αύριο (16/5, 19:00) στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφς, τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, έχοντας ως «προίκα» το 2-0 από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Προπονητής σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Κώστας Δελέγκος, ο οποίος μετά το χθεσινό (14/5) παιχνίδι της Απολλωνιάδας στα πλει οφς της Α1 ΕΣΚΑ-Η, θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους «μελανόλευκους» στα πλέι οφς της Α2, στην πρώτη του, και σίγουρα δύσκολα πρεμιέρα σε υψηλό επίπεδο.

Στις δηλώσεις που μεταφέρει το «westbasket.gr» ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του : «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος για εμένα! Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ! Εμείς πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Πάμε για την νίκη στην Θεσσαλονίκη. Εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Σίγουρα είναι μεγάλη η ευθύνη να είσαι πρώτος προπονητής σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Απόλλωνας και μάλιστα σε μια διαδικασία play offs ανόδου στην Α1 .Σημασία αυτήν την στιγμή όμως δεν έχουν τα πρόσωπα,αλλά το καλό της ομάδας!»
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ