18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεκέμβριο η επόμενη σεζόν του ΝΒΑ, αναβαθμίζεται η G League

Δύο από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ΝΒΑ και θεωρούνται από τους πλέον αξιόπιστους, ο Σαμς Τσαράνια και ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έδωσαν δύο ειδήσεις σήμερα.

Ο Βοϊναρόφσκι αναφέρει πως το ΝΒΑ καταλήγει στην απόφαση η επόμενη σεζόν να αρχίσει το Δεκέμβριο και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, ακόμη και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κορονοϊού βελτιωθεί άμεσα προς το καλύτερο. Κάτι που σίγουρα θα επηρέσει την απόφαση των παικτών του ΝΒΑ και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ως γνωστόν θα διεξαχθούν μεν στο Τόκιο, αλλά το 2021 και όχι το 2020.

Ο Τσαράνια ασχολείται με την G League, η οποία ενημέρωσε τις ομάδες πως πλέον ο κάθε παίκτης θα μένει σε μονόκλινο δωμάτιο στους εκτός έδρας αγώνωες. Είναι μία ακόμη κίνησν προς την αναβάθμιση της διοργάνωσης, μετά το ΟΚ στο να οδεύουν σε αυτήν άμεσα μαθητές Γυμνασίου κάνοντας και συμβόλαια. Κάτι που έχει γεννήσει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις στις ΗΠΑ. Επίσης, η ημερήσια αποζημίωση για κάθε παίκτη θα ανέβει στα 15 δολλάρια.

Ο ίδιος αναφέρει πως αν οι αγώνες του ΝΒΑ αρχίσουν και πάλι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με κάποιο τρόπο, τότε η πόλη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει τους αγώνες δεν είναι πλέον το Λας Βέγκας, αλλά η Disneyworld.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ