18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δείχνει τον δρόμο ο Λεύκιππος (pics)

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, με την πανδημία του κορονοϊού να έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Λεύκιππος Ξάνθης δίνει το παράδειγμα.

Οι Θρακιώτες προωθούν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ώστε να συνδράμουμε όλοι στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει εσχάτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19. Ο Χάρης Βοϊβατόπουλος και ο Φώτης Νταβουλτζόπουλος έδειξαν τον δρόμο, συμμετέχοντας στην αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη».

Η ανακοίνωση: «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους, εξαιτίας της πανδημίας (COVID-19), η βοήθεια προς συνανθρώπους μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη και ο Λεύκιππος Ορόσημο δηλώνει παρών. Στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης, o Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης "Η Αγάπη" διοργάνωσε αιμοδοσία, στην οποία συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές, Χάρης Βοϊβατόπουλος και Φώτης Νταβουλτζόπουλος, εκπροσωπώντας έτσι τον σύλλογό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ