17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείπνο με ευχές για τον Παναθλητικό (pics)

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία του Παναθλητικού δείπνησαν σε εστιατόριο χορηγού τους στην Πυλαία.

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις καθημερινές προπονήσεις πριν από τη συνέχιση των επίσημων υποχρεώσεών τους, αλλά και μετά το άνετο «διπλό» επί του Πανοράματος στην πρεμιέρα τους στο φετνό πρωτάθλημα στην Α2 Γυναικών, η Βιβή Διαβολεμένου και οι παίκτριές της πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στο εστιατόριο θαλασσινών «Γλυκάνισος». Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τον Παναθλητικό ευχαρίστησαν το Σταύρο Σωτηρούδη για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση: «Ο "Γλυκάνισος", το κορυφαίο εστιατόριο θαλασσινών της Θεσσαλονίκης που για δύο συνεχόμενες χρονιές συμπεριλήφθηκε στα 100 καλύτερα εστιατόρια της χώρας, ενώ την φετινή χρονιά βραβεύτηκε και στον διαγωνισμό γαστρονομίας "Χρυσοί Σκούφοι 2020", παρέθεσε δεξίωση στην γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού της οποίας και αποτελεί χορηγό κατά την τελευταία 4ετία.

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, τα κορίτσια του Παναθλητικού γεύτηκαν τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ, ενώ δέχτηκαν και τις ευχές για μια εξαιρετική πορεία από τον κο Σταύρο Σωτηρούδη, εκ των ιδιοκτητών του "Γλυκάνισου"».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ