27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δείπνο, γιόγκα κι «ευχαριστώ» στις Εσπερίδες (pics)

Τις Εσπερίδες αποχαιρέτησε η Κυριακή Χαραλαμπίδου, η οποία από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στην Α1 Γυναικών με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας.

Με δήλωσή της, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, η 16άχρονη πλέι μέικερ ανέφερε για την αποχώρησή της από την Καλλιθέα: «Πέρασα δύο σπουδαία χρόνια στις Εσπερίδες και θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά το σύλλογο, γιατί μου χάρισε πολλά και νιώθω ευγνωμοσύνη για όλους. Προπονητές, παράγοντες, συναθλήτριες είναι όλοι και όλες στην καρδιά μου. Θερμά ευχαριστώ για όλα και μακάρι να ξαναγίνω μέλος αυτής της οικογένειας στο μέλλον».

Στο μεταξύ, μια… διαφορετική προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις παίκτριες, με την Εύη Ανδρέου να κάνει επίδειξη στο κλειστό «Έσπερος» του «The Yoga for Athletes Series». «Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ανδρέου, ευχόμαστε να συνεχίσει να μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις της μαζί με τα κορίτσια μας και να ανοίξει ορίζοντες καταξίωσης σε πολλούς τομείς της ελληνικής αθλητικής πραγματικότητας. Χρειάζεται σαφώς δέκτες με ανοικτά μυαλά και θέληση…», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους από την ομάδα.

Ο πρόεδρος Κώστας Σιδηρόπουλος, από την πλευρά του, επιβράβευσε όλα τα μέλη του συγκροτήματος της Καλλιθέας για τη σκληρή δουλειά, εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, παραθέτοντας δείπνο σε παίκτριες, τεχνική ηγεσία και φυσιοθεραπευτικό τιμ στο μεζεδοπωλείο «Νούφαρο» στον Ταύρο. Η επιχείρηση είναι και χορηγός του συλλόγου, από πέρυσι, και θα τον βοηθήσει και την καινούρια σεζόν στην Α1 Γυναικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ