25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δανεικός στην Ομπραντόιρο ο Κόνιαρης!

Η φημολογία που επικρατούσε τα τελευταία 24ωρα περί δανεισμού του Αντώνη Κόνιαρη επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αντώνη Κόνιαρη στην ισπανική Ομπραντόιρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν και στα τέλη του 2020 φαινόταν ότι ο Αντώνης Κόνιαρης θα συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα της Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, εν τέλει η πανδημία «μπλόκαρε» αυτή την μεταγραφική κίνηση με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να αναζητούν την λύση σε κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Ομπραντόιρο για τον Έλληνα γκαρντ, και τελικά έφτασε στην τελική συμφωνία με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν έβρισκε τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο στο φετινό ρόστερ των Πειραιωτών και για να μην χαθεί η χρονιά για τον νεαρό παίκτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εισηγήθηκε για τον δανεισμό του ώστε να επιστρέψει το καλοκαίρι με περισσότερες εμπειρίες στα.. πόδια και και να διεκδικήσει μία θέση για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του Αντώνη Κόνιαρη στην ισπανική Ομπραντόιρο, ως το τέλος της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ