16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δαναοί Άργους: Ανακοίνωσαν και Χρυσοστομίδου

Η μεταγραφική ενίσχυση των Δαναών Άργους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίστηκε με την ανακοίνωση της απόκτησης της Ροδούλας Χρυσοστομίδου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η 21χρονη γκαρντ έχει εμπειρία από την Α2 Γυναικών, ενώ πέρυσι ήταν στο Θησέα Παναγιούδας. Πρόκειται για τη δεύτερη φετινή κίνηση της ομάδας μετά τη μεταγραφή της Τόνιας Δανούση.

Η ανακοίνωση: «Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μας η νεαρή και πολλά υποσχόμενη μπασκετμπολίστρια από την Καβάλα Ροδούλα Χρυσοστομίδου. Η 21χρονη αθλήτρια (1,78μ.) που αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2" θα φορέσει τα χρώματα της ομάδα μας τη νέα αγωνιστική σεζόν, ερχόμενη με πολλές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες της Καβάλας και υπήρξε μέλος μεγάλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης, όπως ο ΠΑΟΚ και η Α.Ε. Πυλαίας. Αγωνίστηκε επίσης σε επαρχιακές πόλεις όπως Δράμα, Κατερίνη, καθώς και την περσινή χρονιά ήταν στο δυναμικό του Θησέα Παναγιούδας Μυτιλήνης που συμμετείχε στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Καλώς ήρθες Ροδούλα, σου ευχόμαστε καλή σεζόν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ