16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δίπλα στον Γιάννη ο Νερς

Ο Νικ Νερς, των Τορόντο Ράπτορς, θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ.

Ο 52άχρονος τεχνικός, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο με τους «πτερόσαυρους» και παράλληλα αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της λίγκας, θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη γιορτή του «μαγικού κόσμου». Οι Καναδοί επιβλήθηκαν των Πίστονς, μες στο Ντιτρόιτ, κι έτσι η λήξη της σχετικής προθεσμίας τους βρήκε με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, στέλνοντας ταυτόχρονα τον προπονητή τους στο «United Center».

Ο Αμερικανός προπονητής θα βρεθεί στο Σικάγο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 03.30 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το ματς, για να κοουτσάρει την ομάδα του 25άχρονου γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, αφού βάσει κανονισμού ο προπονητής των «ελαφιών» που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δεν μπορεί να πάρει το χρίσμα για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μετά την περσινή συμμετοχή του. Ο Φρανκ Βόγκελ ήταν γνωστό πως θα είναι ο προπονητής της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς, αφού οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν «κλειδώσει» εδώ και καιρό την πρώτη θέση στη Δύση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ