24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δίπλαρος: «Αυτοσκοπός η πρώτη νίκη»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανιώνιο στον εντός έδρας αγώνα του με την Άρη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Να… σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα θέλουν οι «κυανέρυθροι» απέναντι στους Θεσσαλονικείς, στην κυριακάτικη (21/10, 17.00) αναμέτρησή τους στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. «Τελικό» χαρακτήρισε το ματς ο Νίκος Δίπλαρος, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Προερχόμαστε από δύο ήττες και αυτοσκοπός μας είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί με αντίπαλο την Κύμη, ενώ στη Λήμνο κάναμε το ίδιο, χωρίς όμως και την ανάλογη διάρκεια. Δεν πρέπει να επαναληφθεί η ίδια εικόνα, γιατί δίνουμε περιθώρια στον εκάστοτε αντίπαλό μας να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δημιουργεί διαφορές στο σκορ που δύσκολα ανατρέπονται.

Θα δώσω και πάλι τον χαρακτηρισμό του "τελικού" στον αγώνα με τον Άρη που παίζει σκληρά, κυρίως στην άμυνά του, λόγω και της νοοτροπίας του προπονητή του. Ο Πανιώνιος παίζει στην έδρα του και η άμυνά του πρέπει να είναι, επίσης, πολύ δυνατή και να περιορίσουμε παίκτες που είναι "κλειδιά" στο παιχνίδι του αντιπάλου μας. Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, γιατί όπως προανέφερα είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από τα λάθη μας. Περιμένουμε τον κόσμο του Πανιωνίου να είναι δίπλα μας, όπως κάνει διαχρονικά και έχει αποδείξει πόσο πολύ βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ