20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δίνουν τα χέρια για Τζάκσον Μπάρτσα – Εστουδιάντες

Η Μπαρτσελόνα αναζητούσε λύσεις σε έμψυχο δυναμικό με τον Σίτο Αλόνσο να έχει πει κατά καιρούς πως διάφοροι από τους παίκτες του δεν κάνουν αυτά που θα ήθελε ή που θα έπρεπε (βλέπε Σάντερς, Πρέσι κ.λ.π.) ή να το έχει δείξει, δίνοντάς τους περιορισμένο χρόνο (βλέπε Τόμιτς, Βεζένκοφ κ.λ.π.). Και δείχνει να έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός περιφερειακού. Ο Αλόνσο μπορεί να είπε πως ο Έντουιν Τζάκσον είναι ένας από τους "κοντούς" που βλέπει, αλλά φαίνεται πως τελικά ο εκλεκτός θα είναι ο Γάλλος γκαρντ.

Σύμφωνα με το encestando.es η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την Εστουδιάντες, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη για την Ισπανία και είναι αποφασισμένη να δώσει 125.000 για να τον πάρει δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Μάλιστα ο παίκτης είναι αποφασισμένος να δώσει τα 25.000 ο ίδιος προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Αυτό που επίσης αναφέρεται πάντως είναι πως η πρώτη επιλογή ήταν ο Ματ Τόμας της Ομπραντόιρο, για τον οποίο όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μια συμφωνία.

Για τον Τζάκσον θα είναι η δεύτερη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, μετά την σεζόν 2014-15. Μάλιστα φεύγοντας ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο χρησιμοποίησής του και το χρόνο που έμενε στο παρκέ, ενώ και οι Καταλανοί δεν τον είχαν αποχωριστεί με τα καλύτερα των συναισθημάτων. Το πως θα "κολλήσει" στην ομάδα είναι ένα ερωτηματικό, καθώς δεν είναι αυτό που λέμε παίκτης των συστημάτων, ενώ κινείται συνήθως με το ένστικτο του σκόρερ και θέλει για να νιώσει καλά να έχει την μπάλα στα χέρια και να βλέπει στο τέλος του αγώνα έναν μεγάλο... αριθμό στην κατηγορία πόντοι. Όπως έκανε πέρυσι στην Εστουδιάντες κοινώς. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Κίνα και την Guangdong Southern Tigers.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ