26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Δίνουν τα χέρια ΑΕΚ-Σάκοτα!

Μια υπόθεση που κόντεψε να εξελιχθεί σε σίριαλ αυτό το καλοκαίρι για την ΑΕΚ, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, μετά από αλλεπάλληλες επαφές με τον Ντούσαν Σάκοτα βρέθηκε κοινός τόπος συμφωνίας και αν δεν συμβεί κάποιο εξαιρετικό απρόοπτο τα επόμενα 24ωρα, ο αρχηγός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Σάκοτα με την Ένωση έληξε μετά το τέλος της σεζόν και εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγμάτευση για την ανανέωσή του με δεδομένη την επιθυμία τους να εξακολουθήσουν να συνεργάζονται και τα επόμενα χρόνια. Αρχικά υπήρχε σημαντική διαφορά ανάμεσα στις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη και στην προσφορά της ομάδας, με αποτέλεσμα για κάποιο διάστημα οι συζητήσεις να παρουσιάσουν στασιμότητα και να αρχίσει να γίνεται ορατό το ενδεχόμενο του "διαζυγίου". Μάλιστα ο Σάκοτα είχε αρχίσει να αναζητά εναλλακτικές λύσεις στο εξωτερικό, ενώ και η ΑΕΚ έπαιρνε τα μέτρα της για την περίπτωση που δεν θα μπορούσε να υπολογίζει άλλο σε αυτόν.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε σύγκλιση, καθώς τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης έβαλαν τελικά πάνω από καθετί άλλο την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί. Κι απ' ό,τι φαίνεται βρήκαν την άκρη. Σύμφωνα με αυτά που γίνονται γνωστά, ο Σάκοτα είπε το "ναι" στην τελική πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο και είναι θέμα χρόνου πλέον να δώσουν τα χέρια και να υπογράψουν.

Κάτι που θα επιτρέψει στον Σωτήρη Μανωλόπουλο να προχωρήσει τον σχεδιασμό του στη γραμμή των ψηλών, που ήταν ανοικτός όσο η παραμονή του Σάκοτα ήταν στον αέρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ