21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δίελα: «Συνέχεια στην καλή περυσινή πορεία»

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Μετά από ένα ματς ντέρμπι επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 49-45 με την Ιωάννα Δίελα να είναι από τις παίκτριες που πήραν στις… πλάτες τους την ομάδα. Η έμπειρη φόργουορντ μίλησε στο basketa.gr  για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας της, αλλά και για το νέο βήμα που έκανε στην καριέρα της.

«Ήταν πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη που τη θέλαμε πολύ. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, κάτι το οποίο φαίνεται από το χαμηλό σκορ, ενώ και οι δύο ομάδες, κατά τη γνώμη μου, ήταν αγχωμένες. Θεωρώ ότι η απειλή που δεχτήκαμε από τον ΠΑΟΚ σε κάποια στιγμή του αγώνα, ήταν κυρίως από δικά μας λάθη, από το γεγονός ότι μας έλειπε λόγω τραυματισμού μια από τις δύο ξένες μας και έτσι είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Αφήνουμε, όμως, πίσω αυτό το ματς. Στόχος είναι να διορθώσουμε τα λάθη και να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου. Κρατάμε τη νίκη και φυσικά  την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Δίελα.

Η έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε και στους στόχους του Πανιωνίου. «Η ομάδα έχει σκοπό να συνεχίσει την καλή πορεία. Έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα στον Πανιώνο, όποτε πρώτος στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα και να συνεχίζουμε την καλή περυσινή πορεία».

Μετά τα Άνω Λιόσια, τον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου η Ιωάννα Δίελα έγινε κάτοικος Νέας Σμύρνης. «Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου ο Πανιώνιος. Θα κάνω ο, τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν», τόνισε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ