20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δίδαξε ήθος ο Γιουλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θεωρούνται άσπονδοι εχθροί, οι παίκτες τους όμως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν εκτός παρκέ.

Ήθος δίδαξε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έσπευσε να ευχηθεί «ταχεία ανάρρωση» στον Τόμας Ερτέλ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο 31χρονος γκαρντ της «βασίλισσας», που τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας πριν από το Ευρωμπάσκετ 2017 κι έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, απέστειλε τις ευχές του στον 30χρονο γκαρντ των «μπλαουγκράνα», ο οποίος χτύπησε σε φιλικό της Γαλλίας με την Τουρκία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και υπολογίζεται να μείνει εκτός παρκέ για περίπου πέντε μήνες.

«Οι haters δεν ξέρουν. Όμως, οι αντίπαλοι πάντα θέλουν να σε βλέπουν στα παρκέ. Κουράγιο και δύναμη για ταχεία ανάρρωση», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Ισπανός, με το Γάλλο να του απαντάει, επίσης μέσω Twitter: «Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση Σέρχι. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ