23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δένει» Σφαιρόπουλο η Μακάμπι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με τα ισραηλινά δημοσιεύματα θα παραμείνει για τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Ο 52άχρονος τεχνικός αντικατέστησε στην άκρη του πάγκου της «ομάδας του λαού» το Νέβεν Σπάχια και το έργο του κρίνεται μέχρι στιγμής επιτυχημένο. Τόσο, που οι Ισραηλινοί έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς είχε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-2019, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο. Κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στο εθνικό πρωτάθλημα, αναδείχθηκε μάλιστα και προπονητής της σεζόν, κι έτσι ενεργοποιήθηκε και το δεύτερο μέρος του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Τώρα, οι διοικούντες τη Μακάμπι συζητούν μαζί του, ώστε να τον «κρατήσουν» στο Τελ Αβίβ μέχρι το 2020, έχοντας πάντα στο πλευρό του το βοηθό του, Βασίλη Γεραγωτέλλη.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il οι δύο πλευρές, ύστερα από δύο εβδομάδες διαπραγματεύσεων, βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθει σύντομα και η σχετική ανακοίνωση. Οι Ισραηλινοί έχουν μέχρι στιγμής ρεκόρ στην Ευρωλίγκα 9-4 και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ εντός συνόρων παραμένουν αήττητοι, με δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ