17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δέκατη φορά καλύτερη πρωτοετής της εβδομάδας η Κριμίλη (vid)

Η Ιωάννα Κριμίλη έχει μονιμοποιηθεί στη θέση της καλύτερης πρωτοετούς της WCC! Ο τίτλος είναι δικός της για 10η φορά τη φετινή σεζόν!

Η Ελληνίδα γκαρντ του Σαν Φραντσίσκο για 11η φορά φέτος έφυγε από το γήπεδο έχοντας σημειώσει πάνω από 20 πόντους. Στον τελευταίο της αγώνα οδήγησε την ομάδα της στο 87-64 επί του Σάντα Κλάρα, έχοντας η ίδια 20 πόντους με 6/8 τρίποντα! Αυτά τα έξι τρίποντα έγραψαν ιστορία, καθώς έκανε νέο ρεκόρ για το USF για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε μία σεζόν. Έσπασε το ρεκόρ με το σουτ που έκανε στο τρίτο δεκάλεπτο.

Είναι η πρώτη σκόρερ στην Περιφέρεια της Δυτικής Ακτής με 18.32 πόντους ανά αγώνα και είναι 65η σκόρερ στο NCAA συνολικά, έκτη ανάμεσα στις πρωτοετείς. Είναι 21η σε πόντους συνολικά (405) και 19η σε ποσοστό στις ελεύθερες βολές (88.7%). Το καλύτερό της όμως είναι τα σουτ τριών πόντων. Είναι πρώτη σε εύστοχα τρίποντα στο NCAA συνολικά με 78 και 10η σε ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή των τριών πόντων με 45.6%.
 
Επόμενο παιχνίδι της με Σαν Φραντσίσκο εντός έδρας με το Σαν Ντιέγκο στις 26 Φεβρουαρίου, το οποίο είναι καθοριστικό για τη μάχη της WCC.
 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ