23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δέδας: “Υπόσχομαι ότι θα είμαστε στον επόμενο γύρο”

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τρεβίζο, στάθηκε στις απουσίες των "κιτρινόμαυρων", ενώ εξέφρασε σιγουριά για το μέλλον, δίνοντας την υπόσχεση ότι η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Τρεβίζο για τη νίκη της. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν έχω πολλά να πω, παίξαμε με έναν τρόπο που δε μου αρέσει και δεν αρέσει σε κανέναν, εξαιτίας των συνθέσεων ανάγκης. Ο Κίνο ήταν το νοσοκομείο και μου έστειλε μήνυμα ότι θα παίξει. Αλλά δεν είμαι εδώ για να κλάψω. Ήμουν στην ίδια κατάσταση πέρυσι στη Χολόν. Χάσαμε 25 πόντους εντός έδρας από τη Μινσκ αλλά είχα τα ίδια προβλήματα. Αλλά έχουμε χαρακτήρα, θα παλέψουμε και υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο. Η ομάδα θα είναι στο σωστό επίπεδο πολύ σύντομα. Σήμερα για παράδειγμα βάλαμε το νούμερο 9 τον Πετρόπουλο να βοηθήσει στα γκαρντ και δέχθηκε ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή. Είναι δύσκολο να κοουτσάρεις την ομάδα τις τελευταίες μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια τρικ όπως τον Μαυροειδή στο "4" και τον Φιλλιπάκο να παίζει σε δύο θέσεις σε κάτι σαν μπάσκετ στην προπόνηση. Ξέρω ότι φαίνεται δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο".

"Ο Φλιώνης κάνει τεστ. Έχει βγει αρνητικό, θέλουμε ένα ακόμα. Είναι το θέμα με το πρωτόκολλο. Ο Ανγκόλα δοκίμασε χθες νιώθει καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε με τον Άρη. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Και οι δύο είναι ερωτηματικό ακόμα. Πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παίξουν το Σάββατο, να πάρουμε τη νίκη και μετά έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για τον Ιωνικό ώστε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να γνωριστούν και οι παίκτες. Αλλά επειδή έχω πολλά χρόνια σε ομάδες που δεν έχουν το μεγάλο μπάτζετ το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνο, δεν έχω κάνει ούτε μία προπόνηση με όλο το ρόστερ μου. Αλλά το είπα και πριν ότι η ομάδα θα γίνει καλή και είμαι και ήρεμος και σίγουρος ακόμα κι αν φαίνεται τώρα ότι η ΑΕΚ δεν παίζει καλό μπάσκετ. Έχω εμπιστοσύνη και στον εαυτό μου και στους παίκτες μου και όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είμαστε καλύτεροι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ