20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δέδας: “Τιμή μου να θεωρούμαι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό”

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ ο προπονητής της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας, ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί του. Δεν τις επιβεβαίωσε, αλλά ούτε τις διέψευσε κάνοντας μια προσεκτική δήλωση, που αφήνει πολλά στη... φαντασία:

"Τι φήμες; Για μένα; Λοιπόν, δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Χολόν, δέχομαι πολλά μηνύματα το τελευταίο διάστημα από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω, είναι τιμή να θεωρούμαι ένας υποψήφιος για αυτή τη θέση, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Ο στόχος μου είναι να κάνω τη Χολόν μεγάλη ομάδα ξανά. Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι τώρα, σε έναν χρόνο ή σε τρία χρόνια, κάποια στιγμή θα έχω την ευκαιρία μου να πάω σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή", είπε. Κι αυτό που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι υπάρχει... φωτιά, ενδιαφέρον δηλαδή από τον Παναθηναϊκό, αλλά το συμβόλαιο που έχει ο Έλληνας τεχνικός με τη Χολόν είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.

Όσο για το παιχνίδι, ο Στέφανος Δέδας δεν έκρυψε τα συναισθήματά του: "Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Χολόν, σήμερα νιώθω σαν να κέρδισα την Ευρωλίγκα κερδίζοντας την ΑΕΚ. Είναι το ίδιο συναίσθημα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ