20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δέδας έτοιμος για όλα, Ανγκόλα για ποιότητα και… Λιόσια (vid)

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην εκκίνηση μια χρονιάς που θα αλλάξει... τα πάντα. Το έχει ήδη κάνει για τον προπονητή και την έδρα και ήδη προχωράει για το ρόστερ, έχοντας πάντα και εξωαγωνιστικά ζητήματα να κλείσει. Ο Θάνος Τσίμπος καταγράφει την πραγματικότητα στο enwsi.gr, αναφέροντας και έναν μεταγραφικό στόχο που δείχνει ότι ο πήχης παραμένει ψηλά.

===========================

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά στην μπασκετική ΑΕΚ δουλεύουν πυρετωδώς για την νέα σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Έρχεται μια δύσκολη χρονιά και πρέπει η ομάδα που θα φτιαχτεί να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, με όσες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν.

Ο προετοιμασμένος Δέδας

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έχει αναλάβει την μέχρι τώρα, μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Είναι άλλο να είσαι προπονητής της Χολόν της Μπαχτσεσεχίρ και της Γκαζιαντέπ που τελείωναν την σεζόν στο μέσο της βαθμολογίας με 15 ήττες στο πρωτάθλημα και διαφορετικό στην ΑΕΚ που κάθε ήττα φέρνει γκρίνια. Βέβαια και στην Ένωση φέτος θα υπάρχει μια ιδιάζουσα κατάσταση, με διαφορετικές συνθήκες από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και πάλι θα υπάρχει πίεση. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει από τον Στέφανο Δέδα είναι ότι ήρθε απόλυτα προετοιμασμένος  στην ΑΕΚ. 

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ