16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δάφνη Δαφνίου : Τα ταξίδια έκριναν την απόφαση της

Η Δάφνη Δαφνίου βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Α2 Ανδρών, και έχοντας αλλάξει διοικητικό σχήμα το καλοκαίρι, γνώριζε ότι θα είχε δυσκολίες, οι οποίες έγιναν δυσοίωνες με τις συνέπειες της πανδημίας.

Η απόφαση να κατέβει να αγωνιστεί το τμήμα ήρθε την ύστατη ώρα, και σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα ταξίδια, καθώς η ομάδα του Χαϊδαρίου ως το τέλους του πρώτο γύρου έχει να πάει μόνο στην Πάτρα.

Στα πέντε πρώτα παιχνίδια που έδωσε μέτρησε ισάριθμες ήττες, ενώ δεν θα αγωνιστούν στη συνέχεια, Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (5,8 π., 3,4 ασίστ), Αριστοτέλης Στέφος (5,2 π., 4 ριμπ.) και Γιόβαν Θεοδοσίου (9 π. - υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) από τη στιγμή που έχει ξεκαθαριστεί πως χρήματα στον ορίζοντα δεν υπάρχουν. Έτσι, όπως και στην Καβάλα, βάση θα δοθεί στους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν εμπειρία και χρόνο συμμετοχής.

Προπονητής : Ο Γιάννης Καλαμπόκης πήρε την πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, και σίγουρα διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή. Το ρίσκο του να αναλάβεις μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ σίγουρα ελλοχεύει, αλλά ο ίδιος έχει όλο το χρόνο μπροστά του να εξελιχτεί, παίρνοντας παραστάσεις από το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Έμψυχο δυναμικό : Χριστόφορος Στεφανίδης (7,3 π., 50% στο τρίποντο, 4 ασίστ) και Σάββας Τζουγκαράκης (5,8 π., 3 ριμπ.) αποτελούν τους έμπειρους παίκτες της Δάφνης, ενώ έχουν ξεχωρίσει οι Φώτης Μαλέλης (11,8 π., 6 ριμπ., 45,5 % στο τρίποντο) και Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης (11,6 π., 5 ριμπ., 42,7 % στο τρίποντο). Καλή η παρουσία και του έμπειρου Βαγγέλη Μπέμπη (7,6 π., 5,2 ασίστ) αλλά και του Αλέξανδρου Καννά (5,6 π, 2,8 ριμπ.).

Πρόβλεψη : Δεν υπάρχει αγωνιστικός στόχος στην Δάφνη Δαφνίου, παρά μόνο η ανάδειξη και εξέλιξη των νεών παικτών της.

Για να δείτε το στατιστικό της Δάφνης Δαφνίου κάντε κλικ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ