17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δάφνη Αγίου Δημητρίου: Επιστροφή Μαγκλάρα

Στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου επιστρέφει η Αριστέα Μαγκλάρα, με τους διοικούντες να ανακοινώνουν την απόκτησή της εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η 38άχρονη γκαρντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Νίκη Λευκάδας, έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα των Σπόρτιγκ, Αστέρα Εξαρχείων, Άρη Χολαργού, Ολυμπιακού Βόλου, Παναθηναϊκού, Ελληνικού, Κρόνου Αγ. Δημητρίου, Φάρου Κερατσινίου και Πανιωνίου, όπως επίσης και της τουρκικής Χατάι. Το 2013 και το 2015 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό, αντίστοιχα, ενώ το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Στον Άγιο Δημήτριο ήταν και τη σεζόν 2019-2020.

Η ανακοίνωση: «Ο σύλλογός μας προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου για την νέα σεζόν με την έμπειρη play maker Αριστέα Μαγκλάρα. Η Αριστέα συνεργάστηκε με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και προ διετίας με επιτυχία. Το ήθος και η αγωνιστικότητα της Αριστέας είναι εχέγγυα για μια ακόμα πετυχημένη σεζόν. Της ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις. #dafniagioudimitriou #womenbasketball #newseason #newstart».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου (@dafniagioudimitrioubc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ