20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Δάκρυσε για τον Παύλο ο Ομπράντοβιτς (pics)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στην Αθήνα για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δάκρυσε ο Σέρβος τεχνικός, κατά την παρουσία του στη Μητρόπολη.

O 58άχρονος προπονητής, που ήταν στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2012, έκανε ταξίδι-«αστραπή» από την Κωνσταντινούπολη, αν και η νυν ομάδα του Φενέρμπαχτσε δίνει το βράδυ (13/06, 21.00) κρίσιμο αγώνα με την Τόφας για τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

   

Συντετριμμένος από την απώλεια του εμβληματικού ηγέτη των «πρασίνων», ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βγαίνοντας από το ναό ανέφερε: «Δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, για αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Δεν φθάνουν τα λόγια για να πω αυτό που αισθάνομαι. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και ολόκληρο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Συνεργαστήκαμε για δεκατρία χρόνια, η προσφορά του στο σύλλογο είναι τεράστια».

Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08.00, την Τρίτη (13/06), μέχρι τις 13.30 στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου, εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ