19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γ’ ΕΣΚΑ (2ος) : Σε νεκρό χρόνο αγκάλιασε το πρωτάθλημα η Υπεροχή Εξαρχειών (vid)

Υπεροχή Εξαρχείων και Εύνικος είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Β' ΕΣΚΑ αλλά το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα τους στο κλειστό του Στρέφη έσπασε καρδιές, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 65-64 χάρη σε καλάθι σε νεκρό χρόνο του Γρηγόρη Γκόφα.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, και παρά το γεγονός ότι το κλειστό του Στρέφη γνώρισε σπουδαίες στιγμές, ο Εύνικος εμφανίστηκε ψυχωμένος και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω με 36-24 στο ημίχρονο, γύρισε το παιχνίδι, για να προηγηθεί με 38-40, με το παιχνίδι να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό όντας στην απόλυτη ισορροπία (61-61). Τάγαρης με 1/2 βολές και Δήμας με 2/2 στα 29'' έγραψαν το 61-64, με τον Παπασπύρου να μειώνει σε 63-64 στα 17''. Ο Δήμας στα 12'' είχε 0/2 βολές, για να τον μιμηθεί ο Αρβανίτης στα 9''. Ωστόσο ο Παπασπύρου πήρε το επιθετικό ριμπάουντ για να αστοχήσει σε τρίποντο ο Αρβανίτης. Ο Γκόφας πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, και με σουτ από την γωνία χαρίζει όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Πλέον απομένει μια αγωνιστική με την Υπεροχή να θέλε να σφραγίσει τον τίτλο στον Μαραθώνα, ο οποίος μάχεται με την Παλατιανή για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Β' ΕΣΚΑ.

Video και Photo : Θεόδωρος Βαρυπάτης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ