23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γ’ Εθνική (Νότος): Οι κορυφαίοι της 5ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Νότου), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα στον 1ο και το 2ο όμιλο Nότου, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1ος όμιλος

1. Χριστόφορος Κελαΐδης (Ηλυσιακός)

Ασταμάτητος έδειχνε να είναι ο Χριστόφορος Κελαΐδης στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Ερμιόνη. Ο 24χρονος γκαρντ έκανε… ταμείο  38 πόντων με 8 τρίποντα με αποτέλεσμα εκτός από πρώτος σκόρερ της ομάδα τους να κατακτήσει και την κορυφή των «μπομπερ» στην αγωνιστική.

2.Άλκης Ιωάννου (Κορωπι)

Ο Άλκης Ιωάννου αποτελεί έναν από τους επίδοξους παίκτες της κατηγορίας. Ο 19χρονος αποκτήθηκε φέτος από το Κορωπί προκειμένου να προσφέρει φρεσκάδα στο σύνολο του coach Δρακόπουλου. Αυτό μάλιστα το αποδεικνύει με την σταθερά ανοδική πορεία του στις μέχρι τώρα εμφανίσεις, με αποκορύφωμα το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, όπου κόντρα στην ΑΕΝΚ σκόραρε 25 πόντους με τρία τρίποντα. 

3. Γιάννης Θανόπουλος (Γλαύκος)

Ο Γιάννης Θανόπουλος μπορεί να σκόραρε μόλις 7 πόντους στο παιχνίδι κόντρα στο Χαλάνδρι, παρόλα αυτά οι δυο από αυτούς ήταν και οι πιο κρίσιμοι της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο φόργουορντ ευστόχησε στα 18’’ στο σουτ που πήρε, χαρίζοντας τη νίκη στον Γλαύκο με 51-50. Έτσι στο φόντο… φίνις, κατέκτησε μια θέση στους κορυφαίους της αγωνιστικής.

4.Γιώργος Θεοδωράκος (ΝΕΟΛ)

Σε ακόμα μια νίκη του ΝΕΟΛ ο Γιώργος Θεοδωράκος δήλωσε «παρών» στα επιθετικά του καθήκοντα. Ο «Σουηδός» ύψους 1, 99 δυσκόλεψε ακόμα έναν αντίπαλο μέσα και έξω από τη ρακέτα, κάτι το οποίο… υπογράμμισαν οι 19 πόντοι (5 τριπ.) που σκόραρε.

5.Κώστας Τσαπρούνης (ΑΟΠΦ)

Στους 15 πόντους σταμάτησε ο Κώστας Τσαπρούνης στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη Νίκαιας. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ εκτός από το σκοράρισμα πρόσφερε και στην συγκομιδή ριμπάουντ βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Προπονητής

Ανδρέας Δρακοπουλος  (Κορωπί)

Το Κορωπί πήρε μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην ΑΕΝΚ και έτσι συνεχίζει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα της Γ Εθνικής. Πρωτεργάτης στο «έργο» των 9 βαθμών ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Δρακοπουλος, ο οποίος πιστεύει και οδηγεί ένα νεανικό σύνολο στις Εθνικές κατηγορίες.

2ος όμιλος

1.Γρηγόρης Νάτσος (Κρόνος Αγίου Δημητρίου)

Το «τρένο» του Κρόνου συνεχίζει την αήττητη πορεία του. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής της ομάδας από τον Άγιο Δημήτριο ο Γρηγόρης Νάτσος, ο οποίος «φόρτωσε» με 16 πόντους τον ΕΦΑΟΖ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί ένα από τα «παιδιά» του Κρόνου που εκτός από παίκτης υπηρετεί και ως προπονητής την ομάδα.

2.Θανάσης Μπολάτογλου (Ένωση Ιλίου)

Ο Θανάσης Μπολάτογλου δείχνει να έχει βρει το… Λιμάνι του στην Ένωση Ιλίου, καθώς είναι από τους παίκτες που ανανέωσαν το συμβόλαιο με την ομάδα κατά την περίοδο των μεταγραφών. Ο νεαρός γκαρντ δίνει φρεσκάδα στην περιφέρεια του συνόλου και αυτό έκανε και στην αναμέτρηση απέναντι στην ΦΕΑ. Όσον αφορά το «ταμείο» του στην 5η αγωνιστική, έκλεισε στους 16 πόντους, με ένα καλάθι έξω από τα 6,75.

3.Ορέστης Λίτσος (Αργοναύτης)

Ο Αργοναύτης Ραφήνας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ΧΒΑ, με τον Ορέστη Λίτσο να είναι ένας από αυτούς που ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο φόργουορντ έχει βρει το δικό του ρόλο στο σύνολο του Γιαννακόπουλου και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση με αποκορύφωμα το ματς της 5ης αγωνιστικής.

4.Νίκος Ψυλέας (Μίλωνας)

Ο Μίλων πήρε μια ψυχωτική νίκη στην παράταση απέναντι στον Άρη Θήβας, με τον Νίκο Ψυλέα να δείχνει για ακόμα μια φορά εντός έδρας αναμέτρηση τι σημαίνει να παίζεις με την ψυχή σου. Ο 39χρονος φόργουορντ επικράτησε κατά κράτος στις δυο ρακέτες με τα επιθετικά του καθήκοντα να γράφουν 26(2).

5.Γιάννης Προδρόμου (Φανάρια)

Τα Φανάρια δείχνουν εξαιρετικά δυνατά μέσα στην Νάξο, μιας και για ακόμα ένα εντός έδρας ματς κρατάνε το αλώβητο. Δυνατή παρουσία για ακόμα ένα παιχνίδι έχει και ο Γιάννης Προδρόμου, ο οποίος για ακόμα μια αγωνιστική έκλεισε με διψήφιο αριθμό πόντων τα ποσοστά του.

Προπονητής

Βαγγέλης Δεγαΐτας-Νίκος Κοψιάς (Κρόνος Αγίου Δημητρίου)

Ο Κρόνος κάνει εξαιρετική διαχείριση στο ρόστερ του, κάτι που φαίνεται από τα μέχρι τώρα ματς στη Γ Εθνική. Τα εύσημα γι’ αυτό αλλά και το αήττητο στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου νότου πάνε στο «δίδυμο» Δεγαΐτα και Κοψιά οι οποίοι καθοδηγούν την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ