19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Βορράς), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα στον 1ο και το 2ο όμιλο Βορρά, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

3ος όμιλος

1.Βασίλης Κολότσιος (Ίκαροι Τρικάλων)

Στους 17 πόντους σταμάτησε ο Βασίλης Κολότσιος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο ταλαντούχος γκαρντ που παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες για ακόμα μια αγωνιστική στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

2.Βασίλης Μαυρίδης (Μελίκη)

Ο ΓΑΣ Μελίκης πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη επί των Αετών Βέροιας με 74-64. Εξαιρετικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους έκανε ο Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος πέτυχε 25 πόντους. Ο Μαυρίδης που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται ανάμεσα και στους πρώτους σκόρερ του ομίλου με 183 πόντους.

3.Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΓΣΙ)

Στο +25 πανηγύρισε ο ΑΓΣΙ τη νίκη απέναντι στον Αριστοτέλη Φλώρινας, με 22 πόντους από τους 89 που σκόραρε να προέρχονται από τα έμπειρα χέρια του Γιώργου Παπαδόπουλου. Ο παίκτης ύψους 2,00 μέτρων χρίστηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Ίκαρους Σερρών, Ιονικό Διαβατών και Ένωση Αθλοπαιδιών Πάτρας.

4.Δημήτρης Μακρόπουλος (ΦΟ Αριδαίας)

Ο ΦΟ Αριδαίας κατέκτησε τη νίκη επί του Αίολου Τρικάλων που ίσως του εξασφαλίσει και την παραμονή του στην κατηγορία. Στην επιτυχία αυτή «πρωτεργάτης» από τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος έκλεισε με 30 πόντους την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

5.Κώστας Σωτηράκης (IBC)

Μετά το ρεπό αλλά και την ανάπαυλα των εορτών ο ΣΚ Ιωάννινα επέστρεψε δυναμικά στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα κατακτώντας τη νίκη του Παλαμά με 78-61. Εξαιρετικός για τους φιλοξενούμενους ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κώστας Σωτηράκης, ο οποίος έμοιαζε ασταμάτητος μέσα στην ρακέτα. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ, που έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Πέρα (Γ εθνική), Ιωνικό Νικαίας (Β´ Εθνική), Πανελευσινιακό (Α1) και Ίκαρο Καλλιθέας(Α2) έκλεισε το προσωπικό του ταμείο στους 24 πόντους με 2 τρίποντα.

Προπονητής

Παναγιώτης Τζιβάνης (ΦΟ Αριδαίας)

Ο Παναγιώτης Τζιβάνης μπορεί να ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής τον ΦΟ Αριδαίας, όμως το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον αήττητο μέχρι πρότινος Αίολο Τρικάλων ήταν αυτή που του έδωσε μόνιμα τη θέση. Στην παρθενική του παρουσία ως «πρώτος» φαίνεται πως έδωσε τις λύσεις αλλά και την ψυχολογία που χρειαζόταν το σύνολο της Αριδαίας για μια νίκη «σωτηρίας».

4ος όμιλος

1.Πέτρος Αποστόλου (Ζέφυρος 02)

Ο Ζέφυρος 02 έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα, στον δύσκολο δρόμο της παραμονής, επικρατώντας του Κένταυρου  Καλλικράτειας με 68-60. Εξαιρετικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Πέτρος Αποστόλου, ο οποίος εκτός από το ότι… μοίρασε παιχνίδι, ενώ σκόραρε 14 πόντους. Ο έμπειρος γκαρντ «έκλεισε» το φετινό ροστερ της ομάδας του, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Γαλαξία Αδενδρου (Γ΄ Εθνική), Δόξα Δρυμού Α΄ ΕΚΑΣΘ (άνοδος), ΒΑΟ (Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΚΑΣΘ), Μακαμπή (Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΚΑΣΘ) και  Απόλλωνα Καλαμαριάς (τρεις χρονιές Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΚΑΣΘ).

2.Γρηγόρης Μιχαιλής (ΜΕΝΤ)

Η σταθερή αξία της ΜΕΝΤ… χτύπησε ξανά για ακόμα ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μιχαιλής που αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας του 4ου ομίλου νότου, έφτασε τους 17 πόντους με 3 τρίποντα στο σημαντικό θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο Λεύκιππο.

3.Πασχάλης Κουτσοκώστας (Ίκαροι Σερρών)

Με μόλις ένα πόντο οι Ίκαροι Σερρών πανηγύρισαν τη νίκη της ΔΕΚΑ. Και μπορεί ο Δαλαγκόζης να ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο σουτ των γηπεδούχων, σαν συνολική εικόνα ο Πασχάλης Κουτσοκώστας ήταν αυτός που «ξεκόλλαγε» την ομάδα του κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους. Ο νεαρός φόργουορντ, εκτός από τους Ίκαρους, έχει αγωνιστεί κατά κόρων στον βορρά, σε Κεραυνό Ωραιόκαστρου, ΔΑΣΩ και ΧΑΝΘ.

4.Γιάννης Φλιάτης (Μακεδονικός)

Ο Μακεδονικός επικράτησε του Μαντουλίδη με 80-75 και έτσι σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 8-2 στην σειρά. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιάννης Φλιάτης, ο οποίος έκλεισε το προσωπικό του ταμείο στους 20 πόντους. Ο Φλιάτης ανδρώθηκε στα τμήματα ακαδημίας των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Αετό Κιλκίς και έπειτα για δύο χρόνια στον Εργοτέλη. Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη έγινε το 2013 για λογαριασμό του Ιωνικού Ιωνίας όπου αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια μέχρι να πάρει μεταγραφή στο Στρατώνι το 2015 όπου άνηκε μέχρι πρότινος

5.Θεοφιλος Θολιώτης (Πανσερραϊκός)

Ο Πανσερραϊκός έκανε το 6-4 στην σειρά, κατακτώντας το «διπλό» της Ασπίδας Ξάνθης με 61-56. Η ομάδα των Σερρών επικράτησε κατά… κράτος μέσα στην ρακέτα, καθώς ο Θεόφιλος Θολιώτης έδειχνε να μην έχει αντίπαλο. Ο φόργουορντ των νικητών έφτασε τους 17 πόντους, ενώ χάρισε 6 πόντους στην ομάδα του και έξω από τα 6,75.

Προπονητής

Σάββας Ντολόπουλος (ΜΕΝΤ)

Η ΜΕΝΤ έκανε την «έκπληξη» της αγωνιστικής επικρατώντας του Λεύκιππου Ξάνθης και ρίχνοντας τον έτσι από την κορυφή του πρωταθλήματος. Μάλιστα το συγκεκριμένο ροζ φύλλο αγώνα της έδωσε το 7-3 και μια θέση στην τετράδα. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο τεχνικός της Σάββας Ντολόπουλος, ο οποίος βοήθησε προκειμένου η ομάδα του να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα, ενώ και την κρίσιμη στιγμή που ο Λεύκιππος πλησίασε στους 4 πόντους είχε τις λύσεις προκειμένου η ομάδα του να πάρει τη νίκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ