21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Γύπες» εναντίον «αετών» (vids)

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και την  «Arena Carioca 1» θα παλέψουν για τον τίτλο στο φετινό Διηπειρωτικό Κύπελλο η ΑΕΚ και η Φλαμένγκο, μετά την πρόκρισή τους στον τελικό.

«Μάχη» δεν θα δώσουν μόνο οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και οι φίλαθλοι, με τους «οικοδεσπότες» να αναμένεται να έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους και τους Έλληνες να δείχνουν με το… καλημέρα τη δυναμική παρουσία τους, παρότι είναι οι λιγότεροι αριθμητικά, κάνοντας το πιο μακρύ ταξίδι μέχρι τη Βραζιλία.

Μετά τη νίκη της «Ένωσης» επί της Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή και την πρόκρισή της και πριν η Φλαμένγκο την ακολουθήσει στον τελικό, επικρατώντας των Όστιν Σπερς, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Η ΑΕΚ φέρει το παρατσούκλι «Δικέφαλος Αετός», οι Βραζιλιάνοι αποκαλούνται «Γύπες». Απομένει να δούμε ποια ομάδα θα πετάξει πιο ψηλά, για να πανηγυρίσει το τρόπαιο στη φετινή διοργάνωση.

 

Στα ημιτελικά οι γηπεδούχοι ήταν ενισχυμένοι με ταμπούρλα, αλλά δεν ήταν όσοι θα ανέμενε κανείς για «οικοδέσποινα» ομάδα. Εξάλλου, η αναμέτρηση ήταν νωρίς και σε εργάσιμη ημέρα για τους Βραζιλιάνους. Την Κυριακή (17/02, 22.00), όμως, οι εξέδρες αναμένεται να γεμίσουν.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ